Gant home

Nordmenn elsker innredninger, og det er en kjent ting at norske kvinner (og noen menn) syns er spennende med et hjem de kan innrede. Det er lov å være kreativ og gjøre akkurat det man har lyst til. Gant Home er en produsent med nesten 100 års erfaring. Det kjente interiørnavnet Gant Home produserer det meste av tekstil, og hovedfokus har vært på å lage puter og trekk av god kvalitet samt nydelige pledd og stilige krus. Når du skal innrede ett rom eller et hus er det viktig å tenke helhetlig, og helheten kan løftes flere hakk ved hjelp av smarte detaljer.

Det finnes ingen fasit på hvordan man skal innrede, men det er lurt å lage en liten plan over hvilke farger rommet består av og hvilke interiørdetaljer du ønsker å bruke. Til stuen finnes det mange detaljer, og noen kan nesten sies å være universelle – detaljer som du finner i de fleste norske hjem. Pledd og sofaputer er slike detaljer som du finner i utvalget fra Gant Home. Pynt opp på kjøkkenet med kaffekrus påført den Gants velkjente logo – En stjerne i ulike farger. Med Gant på laget er du garantert et vakkert og fargerikt hjem som vil gi en koselig og intim atmosfære.

Gant home kan livne opp en ren stil med bruk av farger

Gant home – For en bedre innredning

Mange liker trenden med bad i hvitt, og derfor er det lurt å bruke detaljer med litt farge. Det vil gi badet et unikt og levende preg. Gant Home har en egen kolleksjon med badekåper og håndklær. Det er en fargerik kolleksjon med et klassisk utseende som vil ta seg godt ut på badet ditt. Ikke ødelegg den behagelige følelsen etter en varm dusj, ved å bli kald når du steller deg. Ikle deg en deilig og varm badekåpe fra Gant. Etterpå kan du sette deg i godstolen og nyte en kopp te inntullet i et pledd fra Gant. Lykke til med innredningen!