Lexington

Hvis man ser etter et luksuriøst livsstilsmerke som tilbyr det meste til hjemmedekor og stilige klær, er dette et merke som helt klart utmerker seg. Lexington er inspirert av den amerikanske byen med samme navn og har en smak av New England. Denne stilen kombinerer innslag fra båtlivet og hyttelivet med rene linjer og et maritimt preg. Lexington er ikke av den billigste sorten, men igjen har den usedvanlig god kvalitet og et stilig design. I begynnelsen var hovedfokus interiørartikler til hjemmet, men på midten av 90-tallet fulgte merke opp med klær i god kvalitet til både menn og kvinner.

Man vil finne både interiørartiklene og kleskolleksjonen i butikker verden rundt. Logoen til Lexington er formet som et amerikansk flagg i rødt, hvitt og marineblått, men designet blir stadig oppdatert for å følge trenden. Ofte blir det brukt grått og jordtoner i kolleksjonene, noe som gjør dem lett å kombinere uansett hva det måtte være. Man vil ikke finne dette varemerke bare i butikker verden rundt, men også i nettbutikker. Etter flere år i drift har produsentene av dette merke tilegnet seg gode kunnskaper om hva forbrukerne er ute etter og derfor vil det være enkelt å lage produkter som folk ønsker.

Lexington fører både interiørartikler og klær

I kleskolleksjonen vil man finne gensere, bukser, jakker, kjoler og mye mer, med og uten motiv. Hvis man i tillegg ser etter nydelige og fine interiørartikler som vil ta seg godt ut i hjemmet har man et hav av ulike artikler å velge mellom – håndklær, sofaputer, sengetepper og duker i forskjellige farger og design. Lexington er elsket av mange, og en av grunnene til det er kanskje fordi de er et bevisst merke som tenker på alt under produksjon. Merkevaren vil ta seg like godt ut som en gave som til eget bruk. Lykke til med å pynte opp hjemmet ditt i vakker dekor.

Lexington vil gjøre stuen din unik