Kjøp sikkert, handle sikkert og Sikkert spill

Det å handle på nettet har de siste 10 årene blitt en populær trend, og folk handler for ca. 70 milliarder kr hvert eneste år. Men er det et sikkert spill og handle varer på nett? Med den økte handelen har svindelen på nett økt, og for å handle sikkert er det mange faktorer det vil være lurt å tenke gjennom slik at alt blir et sikkert spill. Å lage en nettbutikk koster som regel utrolig lite, derfor er det flere kriminelle som har kjøpt et domene, en billig nettbutikkløsning og slikt opprettet en nettbutikk uten varer. Her skal jeg gi deg noen gode tips det er viktig å følge.

Det er mange måter man kan se om nettbutikken ser seriøs ut. Det vil være lurt å se om du finner et telefonnummer på siden, en profesjonell e-postadresse, et organisasjonsnummer eller en adresse. Det anbefales også å sjekke grammatikken på nettsiden. Er det dårlig grammatikk så er som regel butikken useriøs. Ser alt greit ut og du mener det er et sikkert spill å handle hos dem, tenke sikkerhet og vil det være lurt å enten motta de kjøpte varene med postoppkrav eller å betale med kredittkort. Hvis du betaler med kredittkort vil du ha større sjanse for å få pengene tilbake om du har blitt utsatt for en form for svindel.

Sikkert spill – For handling på nettet

En av de tingene som alltid er anbefalt er og ta en titt på forbrukerrådets liste over useriøse nettbutikker. Det er ikke alltid at nettbutikken står der, men det vil gi en pekepinne på hva man må se etter. Og hvis nettbutikken står der vet du at du ikke må handle fra den butikken. Nesten alle nettbutikker har en plattform der du kan lage en konto samt opprette brukernavn og passord. For et sikkert spill bør du være varsom med personlige opplysninger som personnummer, kredittopplysninger og andre ting man anser som sensitive Håper du har lært litt mer nå, og lykke til med handlingen på nettet.

Sikkert spill når du handler på nett kan spare deg for unødvendige utgifter