Villa Paprika Interiør

Villa Paprika Interiør legger vekt på et varesortiment som er basert på naturmaterialer og kvalitet. Varene kommer fra naturen – så å si. Vi satser på erfarne leverandører som er etablert i markedet, og som har en profil vi liker. Vi fører varer som kan fortelle en historie – den historien du vil fortelle i ditt hjem. Trendene i år peker mot en mer blandet stil enn tidligere, det trenger ikke å matche så veldig, og minimalismen er ut! En koselig overfylt jungel av dype og gyldne farger er like trendy som et nedtonet fargepalett. Hos Villa Paprika Interiør finner du interiørartikler som passer DEG og din stil.

Det er lettere å bytte ut lampeskjermer, pledd, lysestaker, kurver og gulvtepper enn å male vegger og legge gulv. Med et bevisst forhold til hva du pynter med, kan du «»kle»» hjemmet ditt for en hver anledning. Om sommeren kan du velge lyse og enkle elementer, som understreke det lette og luftige, og forsterker inntrykket av sol og duften av nyklipt gress. Til høsten kan du velge mer struktur og mønster i tekstilene, og dypere farger. Kalde farger som dypblå eller mintgrønt vil være en nydelig kontrast til høstfargene utenfor. Vi i Villa Paprika Interiør velger ut sesongens varene ut i fra både trender og vår egen helt personlige smak.

Villa Paprika Interiør har kunden i fokus

Vi i Villa Paprika Interiør deler gjerne råd, tips og erfaring med deg. Kunden er vår viktigste ressurs! Mange av ideene våre får vi også fra våre kunder; vi tar gjerne i mot tips til hva dere mener vi skal kjøpe inn. Vi elsker interiør, vi elsker å gjøre research, velge og vrake, og deretter kjøpe inn – og gleder oss alltid til å vise deg som kunde hva vi har å by på. Vi er stolte av vareutvalget vårt! Vi er i tillegg opptatt av miljøet, og gjenbruker derfor emballasje der det er mulig, og vi kommuniserer elektronisk heller enn på papir.

Villa Paprika Interiør gjør hjemmet ditt triveligere